Politica de Confidențialitate

POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SI LIBERA CIRCULATIE A ACESTOR DATE

Prin prezenta Politica, Coca-Cola HBC Romania SRL („CCHBC”), denumita Organizatorul, cu sediul social in Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 10, Cladirea O23, etajul 1, Jud. Ilfov, 077190, Romania, inregistrata la RC cu nr. J23/2300/2009, avand CUI RO 474152, precum si societatile comerciale implicate in organizarea si desfasurarea programului “La TINEri este Puterea”, prin intermediul website-ului www.latineriesteputerea.ro (denumita Program) se obliga sa respecte cerintele legislatiei nationale si prevederile “ Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ” („GDPR”).

Website-ul www.latineriesteputerea.ro de tip end-user dezvoltat special pentru prezentul Program necesar pentru atingerea obiectivul de a creste sansele tinerilor cu varste cuprinse intre 18 și 25 de ani, din categoria NEET (Not Employed, in Education or Training) de a deveni activi pe piata muncii..

Organizatorul este operatorul de date cu caracter personal (DCP) ale persoanelor vizate. Societatile comerciale implicate au fost desemnate de Organizator sa prelucreze datele cu caracter personal in contextul organizarii si desfasurarii Programului, in calitate de persoana imputernicita de operator.

Website-ul www.latineriesteputerea.ro va fi realizat si gestionat de catre si prin intermediul S.C. Syscom Digital S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Strada Carol Knappe nr.41, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9256/2009, Cod unic de inregistrare RO25946293 denumita in continuare “Agentia”

Programul va fi desfasurat in parteneriat cu asociația The Social Incubator, înregistrată în Registrul Asociațiilor sub nr. 16760/A/2014, având sediul în Str. Piaţa Amzei nr. 10-22, sc. c, et. 7, ap. 67, cam. nr. 3, Sector 1, care prin intermediul website-ului va avea un rol direct și decisiv în procesul de învățare electronică (de exemplu, va întreprinde activități de mentorat specifice, în afară de angajații CCHBC și alți mentori), acționând în acest caz în calitate de operator asociat cu CCHBC. ( “Social Incubator”) CCHBC si colaboratorii sai se angajeaza sa pastreze confidentialitatea DCP ale participantilor in cadrul Programului si sa protejeze DCP pe care dvs. ni le furnizati. Va punem la dispozitie aceasta politica privind prelucrarea DCP pentru a va informa ce vom face cu DCP pe care le dvs. ni le furnizati. Prin transmiterea DCP catre noi, acceptati conditiile descrise in prezenta Politica si sunteti de acord ca putem colecta si prelucra DCP ale dvs.

Categoriile de persoane vizate

Organizatorul si Operatorul asociat (The Social Incubator) vor prelucra DCP ale urmatoarelor categorii de persoane vizate:

a) Utilizatorii Website-ului www.latineriesteputerea.ro ( denumit website) din cadrul Programului;

DCP colectate si prelucrate in cadrul Programului

Pentru participantii/vizitatorii (persoanele vizate) ai website-ului, se colecteaza urmatoarele DCP:

• numele si prenumele, impreuna cu adresa de email.Aceste date se pot prelua automat de pe platforma Facebook sau Instagram sau Google, in functie de modalitatea de creare cont sau login in cadrul website-ului.

• detalii privind vizitele dvs. pe acest website si informatiile colectate prin modulele cookies si prin alte tehnologii de monitorizare, inclusiv, dar fara a fi limitate la, adresa dvs. IP si numele de domeniu, versiunea de browser si a sistemului de operare, datele de trafic, datele privind locatia, log-uri web si alte date de comunicare.

• inregistrarea corespondentelor dvs. pentru imbunatatirea serviciilor furnizate de CCHBC si ale partenerilor din Program;

• cand dvs. vizitati sau interactionati cu website-ul, CCHBC Romania si tertele pe care le-a contractat pentru a-i oferi servicii, pot colecta informatii anonime prin trei surse:fisiere log de pe servere, cookies (A se citi Politica de cookies_appmobila atasata) si pixel tag-uri.

I. Fisiere log stocate pe webserver

Adresa dvs. IP identifica un numar care va este adresat automat computerului dumneavoastra prin ISP (Internet Server Provider) la conectarea in Internet. Acest numar este identificat si logat automat in fisierele de pe servere sau ori de cate ori folositi website-ul, impreuna cu durata vizitei si pagina pe care o vizitati. Folosim adresa IP pentru a calcula nivelurile de utilizare ale website-ului, pentru a diagnostica eventuale problemele cu serverele si pentru a le administra. Putem, de asemenea, sa folosim adresele IP pentru a comunica sau a bloca accesul vizitatorilor care nu sunt de acord cu Termenii de utilizare ai website-ului. Colectarea adreselor IP este o procedura standard pe Internet si este utilizata automat de multe website-uri. CCHBC Romania nu va colecta DCP, de exemplu, nume si prenume, adresa de email, decat in cazul in care ni le veti furniza prin dorinta proprie si prin consimtamant, ca manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate prin care dvs. acceptati, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc. Daca nu doriti ca DCP ale dvs. sa fie colectate, va vom ruga sa nu ne trimiteti astfel de date. DCP pe care au fost trimise – in cazul in care nu este specificat altfel – pot fi folosite in urmatorul mod: stocare si procesare pentru o mai buna intelegere a nevoilor dumneavoastra si imbunatatirea produselor si serviciilor noastre; contactarea (in cadrul promotiilor: aceasta poate fi facuta de catre terte parti care vor actiona in calitate de persoane imputernicite de operator, conform instructiunilor noastre); cand va fi cazul, inaintarea DCP despre utilizatorii website-ului – decat exclusiv intr-o forma pseudonimizata de catre terte parti. Nu vom vinde, inchiria sau folosi in alte scopuri de marketing DCP ale dvs. sau cele ale unor terte persoane catre terte parti. Le solicitam parintilor/tutorilor legali sa ia la cunostinta ca, CCHBC Romania va folosi DCP in conformitate cu aceasta politica. In orice caz, DCP care sunt trimise voluntar de catre copiii sub 16 ani in schimbul de emailuri, in sesiuni de chat sau in buletine de informare etc. vor fi tratate de catre terte parti ale Programului ca fiind email-uri cu comunicari nedorite (spam). De aceea, Coca-Cola HBC Romania sfatuieste parintii/tutorii sa-si instruiasca copiii in folosirea responsabila si sigura a DCP.

II. Pixel Tag-uri - informatii plasate automat pe calculator

Website-ului www.latineriesteputerea.ro poate folosi asa-numitele “ pixel tag-uri”, “GIF-uri transparente” sau asemenea ajutoare (numite in mod obisnuit “ pixel tag-uri”) pentru a colecta date statistice de baza despre folosiriea website-ului si reactiilor despre acesta. Pixel Tag-urile permit unui numar de vizitatori care au vizitat anumite pagini ale website-ului sa fie numarati, sa fie oferite servicii de brand si sa face analizarea eficacitatii promotiei si a campaniilor de publicitate. Cand sunt folosite sub forma unor mesaje pe e-mail formatatate HTML, pixel tag-urile pot informa expeditorul daca si cand e-mailul a fost deschis etc.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a dezvolta noi canale de inscriere in Program, de exemplu, dar fara a se limita la: site mobil, aplicatie Facebook, aplicatie Smartphone etc. Aceste website-uri vor contine formularul electronic de inscriere identic sau similar cu cel de pe Website-ului www.latineriesteputerea.ro si aceste inscrieri se vor supune in totalitate Programului. De asemenea, Organizatorul isi rezerva dreptul de a dezvolta mecanisme de impulsionare a inscrierii in Program cum ar fi, dar fara a se limita, la puncte bonus pentru parcurgerea cursurilor disponibile pe website, campanii de impulsionare, etc.

Scopul prelucrarii DCP

Adresele IP sursă ale vizitatorilor, pe care noi le colectăm, nu sunt folosite pentru a vă identifica personal, ci sunt colectate pentru contorizarea vizitelor, a timpului mediu petrecut pe website, paginile vizualizate și alte scopuri similare. CCHBC utilizează aceste informații pentru a evalua utilizarea website-ului și pentru a-i îmbunătăți conținutul (spre exemplu putem vedea ce cursuri sunt mai frecvent accesate, timpul petrecut pe pagina specifica unui curs etc.).

Putem folosi și datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați sau pe care le colectăm prin acest website în următoarele scopuri:

a) Pentru a vă înregistra în calitate de utilizator, creând un cont prin furnizarea de informații relevante, conform celor specificate în paragraful de mai sus pentru a vă permite accesul la informațiile disponibile pe website și a vă oferi serviciile de învățare electronică prin intermediul website-ului (articolul 6 paragraful 1 lit. b) GDPR);

b) Pentru a vă trimite notificări prin email pentru materialele noi încărcate pe acest website, ulterior obținerii consimțământului dumneavoastră exprimat prin intermediul ferestrei de înscriere (Articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDPR).;

c) Pentru a vă răspunde la întrebări sau pentru a procesa solicitările în legătură cu informațiile dumneavoastră, pe consimțământului exprimat în momentul transmiterii solicitării (articolul 6 paragraful 1 litera (a) GDPR).

d) Pentru a ține evidența trainingurilor efectuate de fiecare utilizator înscris pentru a ne îmbunătăți și gestiona în mod corespunzător serviciile, inclusiv pentru statistici (articolul 6 paragraful 1 litera (f) GDPR);

e) Pentru a ne asigura că site-ul nostru web funcționează corect și că și cuprinsul acestuia este prezentat într-un mod cât mai eficient pentru dumneavoastră și pentru calculatorul dumneavoastră, dat fiind interesul nostru legitim de a ne îmbunătăți serviciile (inclusiv la nivel de grup) (articolul 6 paragraful 1 litera (f) GDPR);

f) Pentru scopuri statistice / de cercetare care implică analizarea datelor dvs. în scopul dezvoltării trainingurilor și website-urilor noastre și pentru a înțelege cerințele utilizatorilor noștri, dat fiind interesul nostru legitim de a ne îmbunătăți serviciile (articolul 6 paragraful 1 litera (f) GDPR);

g) Pentru a vă informa despre modificările serviciilor noastre dat fiind interesul nostru legitim de a ne asigura că sunteți mereu la curent cu specificul serviciilor oferite precum și al modului în care sunt utilizate datele dvs. cu caracter personal (articolul 6 paragraful 1 litera (f) GDPR).

Sursa, destinatarii si circulatia DCP

Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal pe care i le furnizeaza participantii/vizitatorii in mod direct, inclusiv prin intermediul Website-ului www.latineriesteputerea.ro a Programului.

Organizatorul poate dezvalui DCP ale Participantilor catre:

• furnizori de servicii de dezvoltare si mentenanta a paginilor web sau aplicatii mobile (cum ar fi Agentia etc.);

• furnizori de servici de hosting web si centre de date etc.;

• autoritati publice sau alte categorii de destinatari, inclusiv altor societati din grupul The Coca-Cola Company, daca dezvaluirea are la baza un temei juridic adecvat (cum ar fi o obligatie legala, consimtamantul sau interesul legitim).

Securitatea DCP

in functie de riscurile cu grade diferite de probabilitate si gravitate identificate si formalizate in Evaluarea impactului asupra protectiei datelor (DPIA) din cadrul Programului pentru drepturile si libertatile persoanelor fizice, CCHBC si Social Incubator, precum si persoanele imputernicite de opreratori pun in aplicare masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a garanta si a fi in masura sa demonstreze ca prelucrarea se efectueaza in conformitate cu GDPR. Respectivele masuri se revizuiesc si se actualizeaza daca este necesar pe timpul derularii programului impotriva accesului persoanelor neautorizate si impotriva prelucrarii ilegale, a pierderilor accidentale, a distrugerii si deteriorarii atunci cand sunt online.

Transferul DCP

Nu se vor transfera DCP ale Participantilor decat in state apartinand Spatiului Economic European (SEE).

Durata de pastrare a DCP

Datele cu caracter personal sunt pastrate cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile. Spre exemplu, DCP pentru scopul Programului vor fi stocate pe durata acesteia, plus o perioada suplimentara de minim 3 ani.

.

Drepturile persoanelor vizate

Conform legislatiei nationale si GDPR, persoanele vizate beneficiaza de o serie de drepturi descrise mai jos:

a) Dreptul de acces: persoanele vizate au dreptul de a obtine de la Operator confirmarea ca prelucreaza datele lor cu DCP, precum si idreptul la informarea privind specificul prelucrarii, cum ar fi: scopul, categoriile de DCP prelucrate, destinatarii datelor, perioada pentru care datele sunt pastrate, existenta dreptului de rectificare, stergere sau restrictionare a prelucrarii. Acest drept le permite sa obtina gratuit o copie a DCP prelucrate, precum si contracost orice copii suplimentare;

b) Dreptul de rectificare: persoanele vizate au dreptul de a solicita modificarea DCP incorecte ori, dupa caz, completarea datele care sunt incomplete;

c) Dreptul la stergere: persoanele vizate au dreptul de a solicita stergerea DCP atunci cand:

· acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate si sunt prelucrate;

· si-au retras consimtamantul pentru prelucrarea DCP si Organizatorul nu le mai poate prelucra pentru alte temeiuri legale;

  • DCP trebuie sterse conform legislatiei relevante.

d) Retragerea consimtamantului si dreptul de opozitie: persoanele vizate au dreptul de a-si retrage oricand consimtamantul cu privire la DCP prelucrate pe baza de consimtamant. De asemenea, se pot opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al operatorului, din motive care tin de situatia dvs. specifica.

e) Dreptul la restrictionare: persoanele vizate au dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor in urmatoarele situatii:

· in cazul in care contesta corectitudinea DCP, pentru o perioada care permite Organizatorului sa verifice exactitatea datelor in cauza;

· persoanele vizate se opun stergerii DCP, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

· in cazul in care Organizatorul nu mai are nevoie de DCP in scopul prelucrarii, dar persoanele vizate le solicita pentru o actiune in instanta;

· in cazul in care persoanele vizate s-au opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor lor in calitate de persoana vizata.

f) Dreptul la portabilitate: in masura in care Organizatorul prelucreaza DCP prin mijloace automate, persoanele vizate au dreptul sa solicite Organizatorului sa furnizeze datele lor cu caracter personal intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automatizat (spre exemplu, in format CSV). Daca persoanele vizate solicita acest lucru, Organizatorul poate sa transmita DCP ale acestora unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate la punctele a)-f) de mai sus, persoanele vizate pot trimitre o solicitare prin accesarea linkului de mai jos:

https://app-eu.onetrust.com/app/#/webform/ba604120-1c2e-461d-9be8-31d11aa35610 .

In situatia in care nu se poate trimite o solicitare prin intermediul linkului de mai sus, persoanele vizate pot contacta Organizatorul utilizand informatiile din sectiunea Contact.

De asemenea, persoanele vizate pot sa-si exercite o serie de drepturi (cum ar fi dreptul de opozitie, de retragere a consimtamantului) pentru prelucrarile efectuate prin aplicatia Programului, utilizand setarile relevante sau sau folosind datele de contact sau mijloacele de comunicare disponibile pe website.

g) Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere: persoanele vizate au dreptul de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considera ca le-au fost incalcate drepturile:

Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania anspdcp@dataprotection.ro

in situatia in care are loc o eventuala incalcare a securitatii datelor cu caracter personal, CCHBC notifica acest lucru Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in termen de maxim72 de ore de la data la care a luat cunostinta de aceasta. De asemenea, CCHBC va informa persoana vizata cu privire la incalcarea securitatii datelor cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate cu privire la aceasta incalcare.

Contact

Daca aveti comentarii, intrebari sau solicitari privind utilizarea de catre noi a DCP sau daca aveti intrebari cu privire la politica privind prelucrarea DCP in cadrul acestui Program, ne puteti contacta folosind urmatoarele date de contact:

a) Pentru CCHBC:

In atentia: Responsabilului cu Protectia Datelor (DPO)

Adresa de Corespondenta : Sos. Bucuresti Nord nr. 10, Cladirea O23, Global City Business Park, Voluntari, Ilfov (receptie parter Coca-Cola HBC Romania SRL); E-mail: DataProtectionOffice@cchellenic.com

b) Pentru Asociația The Social Incubator: office@asociatiasocialincubator.org

Modificarea acestei Politici

Verificati periodic prezenta Politica privind prelucrarea DCP si a politicii de cookie-urile pentru informatii privind modificarile aduse acesteia. Desi ne rezervam dreptul de a modifica sau completa aceasta politica, va vom notifica prin intermediul Website-ului www.latineriesteputerea.ro cu privire la orice schimbari semnificative in termen de cel mult 30 de zile de la data modificarii si, daca este cazul, si prin e-mail.