Află despre Programul La TINEri este Puterea
Credem cu convingere în potenţialul tinerilor. Știm că ei sunt liderii viitorului. Ei sunt cei care pot aduce schimbarea în comunităţile în care trăim. “La TINEri este Puterea” este un proiect lansat la nivel naţional de compania Coca-Cola HBC România, în parteneriat cu Asociaţia The Social Incubator.

Scopul proiectului este de a ajuta participanţii să devină activi pe piaţa muncii, să fie motivaţi să își continue studiile și să-și înţeleagă potenţialul. Proiectul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, care își doresc să se cunoască, să înţeleagă cum pot comunica cu cei din jur și să se pregătească pentru angajare.

La TINEri este Puterea are două componente: workshop-uri de 3 zile susţinute de trainieri pentru dezvoltarea personală și profesională a participanţilor și aplicaţia mobilă, cu ateliere interactive pentru tineri. Din 2017 și până în prezent, proiectul a ajuns în 24 de judeţe din țară, cu workshop-uri la care au participat peste 3,500 de tineri. La TINEri este Puterea este parte a iniţiativei Youth Empowered, creată de grupul Coca-Cola HBC.